Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok képes leírás - Golden Retriever.tlap.hu
részletek »

Blogok - Golden Retriever.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: goldenretriever.tlap.hu » Blogok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Arthur blogja

Arthur blogja

Golden Arthur kutya kalandozásai a Földön. Vajon mennyire lehet rossz élete annak a Golden Retrievernek, amelyik grillcsirkét kap születésnapjára? Persze bármennyire is fontos egy retriever életében az evés, azért napok nem csak a kajálásról szólnak. Szóval a két evés közötti órákról is információt kaphat az, aki az oldalra látogat.

Ingrid blogja

Ingrid blogja

Nagy Orsi blogja, aki 1996-ban Kecskeméten született, jelenleg Soltvadkerten él. 'Egyszer találkoztam egy bácsival. Volt nála egy gyönyörű kutya. Megkérdeztem milyen fajtájú, Ő erre azt válaszolta: Golden retriever. Szerelem volt elsŐ látásra. Ekkor 6 éves voltam, panel házban laktunk. Miután elköltöztünk jelenlegi házunkba, elkezdtem nyaggatni anyáékat. Nem tágítottam a fajta mellől. Az álmaim netovábbja teljesült azzal, hogy kaptam egy golden retriever szukát. Ingrid 2004 novemberében látta meg a napvilágot, Balotaszálláson. Kiskora óta járok vele kutyashow-ra, kisebb, nagyobb, eredményekkel. 2007-ben megszülettek kölykei. Sajnos közben kiderült: Ingrid nem fajtatiszta. Ezzel összeomlott az az álmom, hogy több kiállításra is hordjam, és ne csak a városi kiállításra.'

Kiddys Hope

Kiddys Hope

A felsőörsi Kiddy's Hope golden retriever kennel blogja. Rengeteg fotó, videó kutyáikról, almokról, így azok is örömmel 'lapozgathatják', akik imádják a kiskutyákról készült fotókat, függetlenül attól, hogy esetleg nem a golden a kedvenc fajtája.

Zara és Sally

Zara és Sally

Bevallom, első kutyám kiválasztásakor azt sem tudtam, a golden retriever vadászkutya. Azóta - Zarának köszönhetően - belekóstoltunk a retriever-lét munka részébe is, mindkettőnk örömére. A fajta életem legjobb döntése. Sosem hittem volna, hogy egy kutya ilyen csodálatos természetű, ennyire intelligens, érzékeny, kedves, sőt: kimondottan bájos lehet. Zara és Sally életem valódi része. Velük, általuk vagyok az, aki vagyok. Velük teljes az életem. Történetüket egyéni oldalukon olvashatod.

Tuti menü