Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Allbumok, képek képes leírás - Golden Retriever.tlap.hu
részletek »

Allbumok, képek - Golden Retriever.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: goldenretriever.tlap.hu » Allbumok, képek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Goldenes fotók

Goldenes fotók

Számtalan fotó gyönyörű Golden retrieverekről egy tenyésztő oldalán. Kiállítások, képzések, tréningek, hétköznapi élet, babakutyák és felnőttek, mindenki találhat kedvére valót. A fotók a szerzők tulajdonát képezi, ezért hozzájárulásuk nélkül azok módosítása, sajátként való feltüntetése, reklám és/vagy üzleti célú felhasználása tilos!

Goldi minden mennyiségben

Goldi minden mennyiségben

Számtalan goldenes fotót találhat az oldalon az, akit érdekelnek a csodálatos képek. A legkülönfélébb élethelyzetek, emberek, kutyák, családok pillanatai elevenednek meg segítségükkel. Biztosan mosolyt csalnak mindenki arcára!

Kutya-tár

Kutya-tár

Egy kutyás oldal rengeteg képpel, információval. Nem csak a goldenekről, hanem sok egyéb fajtáról is találhatóak itt érdekességek, igaz, sajnos téves leírások, meghatározások, amik a kevésbé tájékozott látogatókat esetleg félrevezetheti. Ezzel együtt hasznos oldal.

Miskolci retrieverek

Miskolci retrieverek

Fotóalbum miskolci retrieverekről, mindennapjaikról. Nem csak goldenek, hanem labik is megtalálhatóak közöttük. Séták, játék a hóban, az elmaradhatatlan fürdés, képzések, tréningek, táborok, azaz minden, ami velük történik.

Tuti menü