Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Golden Retriever bemutatása képes leírás - Golden Retriever.tlap.hu
részletek »

Golden Retriever bemutatása - Golden Retriever.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: goldenretriever.tlap.hu » Golden Retriever bemutatása
Keresés
Találatok száma - 4 db
A fajta bemutatása

A fajta bemutatása

A Golden Retriever jellemzői Általános megjelenés: szimmetrikus, harmonikus, élénk, erőteljes, kiegyensúlyozott mozgás; barátságos, kedves kifejezés. Karakter: engedelmes, intelligens, természetes hajlammal a munkára. Vézen: mindig barátságos, emberekkel és más állatokkal egyaránt. Szeretetre méltó és bizalomteli. A bemutatás a weboldalon folytatódik.

A golden retriever története

A golden retriever története

Ha erről a kutyafajtáról beszélünk, nem felejthetjük el Lord Tweedmouth nevét, akinek jelentős szerepe volt a fajta kialakulásában. Ő első retrieverét, Nous-t 1865-ben vásárolta Brightonban. Az említett lord birtoka a Tweed nevű folyó partján feküdt. Ennek a területnek volt egy már ismert fajtája, az úgynevezett Tweed water spaniel, s úgy adódott, Nous-t egy ilyennel fedeztették.

Golden Retriever fórum

Golden Retriever fórum

A Golden tulajdonosok egy csoportja ezen a fórumon osztja meg egymással gondolatait a fajtát és tartását illetően. Lehet tanácsot, segítséget kérni, információkat keresni, cserélni, fotókat feltölteni, megosztani egymással, vagy csak mások fotóit nézegetni.

Retriever Rescue

Retriever Rescue

Nem csak Goldik, hanem Labik és más retrieverek mentésével is foglalkoznak. Munkájukra sajnos nagy szükség van! Bármennyire is hihetetlen, minden évben sok retriever kerül menhelyre, vagy veszik el ilyen-olyan körülmények között. Ők ezeknek a kutyáknak igyekeznek szebb, boldogabb életet biztosítani új gazdik segítségével. Amennyiben tudja, segítse Ön is áldozatos munkájukat, melyhez minden hasznos információt megtalál az oldalukon.

Tuti menü