Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Golden Retriever külföldön képes leírás - Golden Retriever.tlap.hu
részletek »

Golden Retriever külföldön - Golden Retriever.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: goldenretriever.tlap.hu » Golden Retriever külföldön
Keresés
Találatok száma - 24 db
A Golden Retriever Klub

A Golden Retriever Klub

Minden goldenes klub őse, az angol Klub, azaz a GRC. Charlesworth asszony vezetésével 1913-ban fogadta el hivatalosan a Kennel Klub. Az oldalon természetesen minden fontos információ megtalálható a goldenekről, a klubról.

Ashbury Kennel (francia)

Ashbury Kennel (francia)

Az egyik legismertebb és legeredményesebb külföldi kennel. 2010-ben az ő kutyájuk, Ashbury Conan Doyle, azaz Willow lett a fajta világgyőztese a dániai világkiállításon. Első kutyájuk 1991-ben került hozzájuk, Kipling Geisha Girl 'Gilly' és 1993-ban született meg az első almuk.

Catcombe (angol)

Catcombe (angol)

David és Wendy Andrews együtt élnek 20 baráttal, Wiltshire szívében, Angliában. A kutyáka család tagjai, és mind a házban él és alszik! Van kenneljük is természetesen, de ezek elsősorban a szukáknak vannak fenntartva tüzelés idejére.

Cheek to Cheek (francia)

Cheek to Cheek (francia)

Sikeres francia kennel. Nem csak hazájukban, hanem nemzetközi szinten is számos kiváló eredményt értek el. Valamennyi tőlük kikerült kutyájukra nagyon büszkék, és hálásak tulajdonosaiknak, hogy ennyit foglalkoznak a hozzájuk került kutyákkal.

Dewmist (svéd)

Dewmist (svéd)

Eredményeik önmagukért beszélnek: 795 CCs, 125 Show Champions, 6 Tracking Champions, Group- &BIS-winners. Inkább az újabb irányvonalat képviselik, azaz főleg a világosabb szőrű kutyákat részesítik előnyben a tenyésztés során.

Domaine des Rives de lErdre (francia)

Domaine des Rives de lErdre (francia)

A golden retriever, az ő szenvedélyük. Kiskutyáikat szigorú kritériumok alapján választják ki, fontos a szépség, az egészség és a karakter. A golden retriever szelíd, nyugodt és intelligens, így egy kitűnő családi kutya. A golden retriever nem csak egy szép kutya, hanem, ahogy a neve is mutatja egy igazi tehetséges vadászkutya.

du Bois de la Rayere (francia)

du Bois de la Rayere (francia)

Sikeres, kiváló kutyákkal rendelkező kennel. Első goldenjük 1987-ben került hozzájuk, Laïka Noroy du Plessy. A kutya és a vele tapasztaltak megfertőzték őket, ettől kezdve nem volt megállás, és sikereket értek el a kiállításokon is. Azóta számtalan francia és interchampion kutya került ki a kezeik közül.

Fenwood kennel (angol)

Fenwood kennel (angol)

Az egyik legsikeresebb kennel Angliában. 1974ben kezdték a Golden retriverek tenyésztését, és azóta számtalan győztes kutya élt náluk és került ki tőlük. Lassan náluk is többségbe kerülnek a világosabb, krém színű Goldenek, de mégsem a skandináv irányt képviselik.

Friendly (cseh)

Friendly (cseh)

Sikeres cseh kennel. Jelenlegi top kutyájuk: Czech Champion, Slovakian Champion, Polish Champion, open titles InterChampion and Field Trial Champion, Qualified for Cruft's 2010 Heartbreaker Is Friendly (ICH Taram du Bois de la Rayere x ICH, MCH Karvin Kind of Magic)

Hirdetés
Gatchells (angol)

Gatchells (angol)

Több mint 20 éve tenyésztenek Golden Retrievereket. Fontos számukra az egészségük és, hogy kutyáik velük együtt éljenek. Ritkán születik náluk alom, jellemzően évente csak egyszer. Céljuk, hogy egészséges kölykök szülessenek náluk, melyek magukban hordozzák nem csak a fajtára jellemző külső, hanem a belső tulajdonságokat is.

Jakos (norvég)

Jakos (norvég)

Az egyik legsikeresebb tenyésztők Norvégiában. 33 éve tenyésztenek Golden Retrievereket. Ez alatt 35 champion kutyájuk volt vagy került ki tőlük. Büszkék rá, hogy nem csak sikeres kiállítási, hanem speciális mentő kutyák is származnak a kennelükből.

Jeanton (holland)

Jeanton (holland)

Dél-Hollandiában élnek 3 gyermekükkel és kutyáikkal. Szintén nagyon sikeresek kutyáikkal. Bár legnagyobb sikereiket főleg máshonnan származó kutyákkal érték el. Jellemzően angliai, a Gunhills kennelből származó kutyáik közül lett több is multi champion.

Karvin (finn)

Karvin (finn)

A kennel 1977-ben lett alapítva. 2 órányira laknak Finnország fővárosától, Helsinkitől. A házuktól nem messze van egy nagy tó, amit a kutyák is imádnak. Nyáron rengeteget úszhatnak itt, míg télen nagyokat sétálnak a jégen. Mivel Finnországban nincs Show Champion cím, így ott minden kutyának (amelyik champion lesz) le kell tennie egy munkatesztet.

Little Violets (osztrák)

Little Violets (osztrák)

Egy sikeres osztrák kennel. Alapító szukájuk Little Violet vom Mohnfeld. Minden kutya velük él a házban, hogy élvezzék a közeli családi kapcsolatot. Kiskutyáik a nappaliban születnek, és egy pár hétig a kölykök szobában vannak, amíg végre kimehetnek a kertbe is játszani.

Marybel kennel (olasz)

Marybel kennel (olasz)

1993 vették meg első Goldenjüket. Az elmúlt évek során Olaszországban a legsikeresebbek közé kerültek. Számukra nem csak a kiállítás fontos, hanem az eredeti funkció (a Golden retriever vadászkutya!) megtartása is. Maria fokozatosan növelte az állományt és próbálta kialakítani a neki leginkább tetsző típust. Ennek eredményeként kutyái típusa ma már elég jól felismerhető, megkülönböztethető más tenyésztők kutyáitól.

Moondust (holland)

Moondust (holland)

1988-ban érkezett az első Golden Retriever az életükbe, egy helyi tenyésztőtől. Egy idő után úgy döntöttek, hogy egy másik goldent is szeretnének, az Ő neve volt Max (Fiveshill Amazing Snowflake). Max-el indult el kiállítási karrierjük, az eredmény látható, és a weboldalon megtalálható. A Moondust kennel végül 1993-ban alapult meg.

Ria Vela (spanyol)

Ria Vela (spanyol)

Fokozatosan kezdték a kutyatenyésztést, minden részletet alaposan kipróbálták, tanulták, hogy a lehető legjobbak lehessenek majd. Az első golden egy családi kutya volt, és abban az időben még nem hitték, hogy később ideáig jutnak, ők csak egy társat akartak.

Tuti menü