Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Golden Retriever linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Golden Retriever képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: goldenretriever.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
A fajta bemutatása

A fajta bemutatása

A Golden Retriever jellemzői Általános megjelenés: szimmetrikus, harmonikus, élénk, erőteljes, kiegyensúlyozott mozgás; barátságos, kedves kifejezés. Karakter: engedelmes, intelligens, természetes hajlammal a munkára. Vézen: mindig barátságos, emberekkel és más állatokkal egyaránt. Szeretetre méltó és bizalomteli. A bemutatás a weboldalon folytatódik.

A Golden Retriever Klub

A Golden Retriever Klub

Minden goldenes klub őse, az angol Klub, azaz a GRC. Charlesworth asszony vezetésével 1913-ban fogadta el hivatalosan a Kennel Klub. Az oldalon természetesen minden fontos információ megtalálható a goldenekről, a klubról.

A golden retriever története

A golden retriever története

Ha erről a kutyafajtáról beszélünk, nem felejthetjük el Lord Tweedmouth nevét, akinek jelentős szerepe volt a fajta kialakulásában. Ő első retrieverét, Nous-t 1865-ben vásárolta Brightonban. Az említett lord birtoka a Tweed nevű folyó partján feküdt. Ennek a területnek volt egy már ismert fajtája, az úgynevezett Tweed water spaniel, s úgy adódott, Nous-t egy ilyennel fedeztették.

A kedvenc helyek - Kutyasszallasok.hu

A kedvenc helyek - Kutyasszallasok.hu

Ezt az oldalt (www.kutyasszallasok.hu) azért hoztuk létre, mert nem volt.:) De tényleg. Mi szeretünk utazni az országban és kutyáinkat is mindig magunkkal visszük. A szálláskeresés viszont sokszor okoz problémát. Vannak kutyás szállások, de a megfelelő megtalálása közel sem olyan egyszerű, mint hinnénk. Sok oldal, sok (eltérő) adatbázis, és egyiknél sem különösebben fontos szempont, hogy könnyen lehessen kutyával utazó vendégeket is fogadó szállást találni. Célunk, hogy minél teljesebb adatbázist hozzunk létre, és nem pusztán a szálláshelyeket, hanem egyéb szolgáltatásokat is szívesen felveszünk a rendszerbe. (pl. a kutyás vendég is szokott enni, kávézni, étterembe, kávézóba, cukrászdába járni, stb.)

A Strawberry Goldens kennel

A Strawberry Goldens kennel

2011 év elején kölykök születése várható! - 2007-ben megérkezett hozzánk Erdőskerti Orsi, azaz Szamóca, és ezzel alaposan megváltozott az életünk. Tudtuk, hogy akutyázás nagy felelősség, és hogy ettől kezdve egy újabb taggal bővült a családunk, vagyis már nem csak magunkra kell tekintettel lennünk, hanem egy harmadik személy véleményére is adnunk kell. Bár, az általunk nagyra tartott kutyások szerint a képzés miatt nem szerencsés, ha a kutya ilyen mértékig családtag, de mit tegyünk, mi csak így tudjuk csinálni. Ma már két kutyánk van, Szamóca champion (HCH), Ashbury Eternal Dream 'Ginny' pedig junior champion (HJCH) és nagyon ígéretes eredményekkel büszkélkedhet már a felnőttek között is.

Arthur blogja

Arthur blogja

Golden Arthur kutya kalandozásai a Földön. Vajon mennyire lehet rossz élete annak a Golden Retrievernek, amelyik grillcsirkét kap születésnapjára? Persze bármennyire is fontos egy retriever életében az evés, azért napok nem csak a kajálásról szólnak. Szóval a két evés közötti órákról is információt kaphat az, aki az oldalra látogat.

Ashbury Kennel (francia)

Ashbury Kennel (francia)

Az egyik legismertebb és legeredményesebb külföldi kennel. 2010-ben az ő kutyájuk, Ashbury Conan Doyle, azaz Willow lett a fajta világgyőztese a dániai világkiállításon. Első kutyájuk 1991-ben került hozzájuk, Kipling Geisha Girl 'Gilly' és 1993-ban született meg az első almuk.

Balu és Csipesz

Balu és Csipesz

'Édesanyám közben bátran legyőzött egy súlyos betegséget, s az utolsó kezelése után feltette a hőn áhított kérdést - Mikor lesz nekünk kutyánk? Azonnal vettem egy kutya újságot, ahol a már ismerős névvel találkoztam. 'Ha kiskutyát szeretne, hívja Angyal Zsuzsát!' Rögtön beugrott, hogy jajj ő a kutya csókolós nő (ma jó barátság fűz hozzá). Felhívtam. Ajánlott egy kennelt, ami ugyan nincs túl közel Budapesthez, de megbízható és egészséges kutyáik vannak, s tudomása szerint épp vannak kölykeik is. Azonnal tárcsáztam a megadott számot, ahol szintén egy barátságos női hang elmondta, hogy stílusosan Ebesen laknak, s szívesen látnak minket, nézzük meg leendő kutyánkat, apját és anyját is. Erdős Katinak és Lacinak nagyon sokat köszönhetek. Kaptam egy számomra csodálatos kutyát, sok jó tanácsot, s nem utolsó sorban barátságot.'

Best Goldens

Best Goldens

Életem első kutyáját édesapám hozta haza, egy fekete német juhász jellegű 10 hónapos kan kutyát. Egyik barátja akart tőle megválni, mivel sokat ugatott és kergette a macskákat. Sajnos nem volt a legideálisabb választás. Elég kínkeservesek voltak a sétáink, állandóan repkedtem a póráz végén és kerültük a többi kutya társaságát. Sajnos egyszer engem is megharapott, amit több öltéssel össze kellett varrni. Ezután sajnos egy kicsit elkezdtem félni a kutyáktól. Tenyésztő, Kovács Ildikó.

Hirdetés
Blöki.hu - Közösségi oldal

Blöki.hu - Közösségi oldal

Állati sok háziállat lakik nálunk: kutyák, macskák, lovak, papagájok sőt még malacok is! Gyere Te is és oszd meg kedvenced fényképeit, videóit és írj blogot. Ismerkedhetsz fajtársakkal, érdekes témákról beszélgethetsz a fórumon, rengeteg vicces videóval és állatos játékkal töltheted az időt jó társaságban. Kedvenced oldalát könnyen elküldheted ismerőseidnek iWiW-en és Facebook-on is, így megoszthatod legújabb élményeiteket. Minden héten új témával várunk a fotó versenyben, ahol sok száz remek kép mellett Te is benevezheted kedvenced egy-egy jól sikerült fotóval. Érdekes, vicces fotókhoz készíthetsz képaláírást a szövegelj játékban. Szavazz a legjobb szövegre és képre, hogy gyarapodjon a gyűjteményünk egy újabb vicces képpel.

Bonett Bride Kennel

Bonett Bride Kennel

2003. július 14. A dátum, mely napon felhívott a tenyésztő és jelezte, hogy a várva várt kiskutya megszületett... Ki gondolt akkor még olyan dolgokra, hogy egyszer majd vadászatok főszereplőivé válunk, folyamatos izgalmak útján jutunk el egy-egy Champion címig kiállításokon, vagy akár egy kennel névre, tenyésztésre. Nem, aznap semmi ilyesmi nem járt a fejünkben, csak annyi, hogy 7 hét múlva megérkezik a család új és attól fogva legfontosabb tagja.

Boni

Boni

Panelgyerekként életem első kutyája egy palotapincsi, 'Lotti' volt. Utána nagyon hosszú szünet következett. Már nagyon régóta vonzódtam egy bizonyos kutyafajtához, a Golden retrieverhez. Elhatároztam, az életemet megosztom egy ilyen kutyával. Elkezdtem nézegetni a Golden retriever kennelek honlapját, és kinéztem egy kennelt, ahol nemsoká kiskutyák születnek. Nem volt messze, Debrecen 'szomszédságában' volt ( 500 Km-re ), Berzencén, a Jorbaháti-Nimród kennel. Telefon, megbeszélés, választás. Igen ám, de volt egy kis bibi. Ez a bibi a nagymamám volt, akivel laktam, és ellenkezett, hogy 'Ebbe a lakásba kutya be nem teszi a lábát!'. Félévig mondogattam neki, hogy most megyek a kutyáért, ami végül bekövetkezett 2007 februárjában.

Bountyland Golden Retrievers

Bountyland Golden Retrievers

Több mint tíz évet vártunk arra, hogy végre legyen kutyánk. Nyugodt, jó természetű, könnyen tanítható kutyát szerettünk volna, így nem volt kérdés számunkra, hogy a golden retriever a tökéletes választás. 2010. decemberében megváltozott az életünk, amikor ellátogattunk a Happiness Bringer Kennelbe és kiválasztottuk Bountyt. Egy családi kutyát szerettünk volna, de annál sokkal többet kaptunk? Könnyű megszeretni egy kölyök kutyát, de Bounty minden várakozásunkat felülmúlta, játékossága, engedelmessége, okossága és kedvessége révén igazi családtag lett. Viselkedése lenyűgöző, lakásban nyugodt, séta közben megbízható, más kutyákkal, emberekkel barátságos, gyerekekkel rendkívül türelmes. Kennelünkben a tenyésztésnél a minőség az elsődleges szempont. Fontos számunkra, hogy a kölykök szerető gazdákhoz kerüljenek, olyan otthonba ahol igazi családtagként élhetnek.

Brenda

Brenda

Varga Nóra vagyok, 1991. októberében születtem. Amióta az eszemet tudom, imádom a kutyákat. Szüleim nem rajongtak azért az ötletemért, hogy kutya vegyen minket körül, de végül igent mondtak. Így került a családunkba Brenda, egy tündéri golden retriever. Életem talán egyik legjobb választása volt ez. Mivel Brenda nem törzskönyves, így kiállításokra nem járok vele. Azonban munkában elég jól mutatkozik. 2004-ben és 2005-ben is részt vettünk Cserkeszőlőn, a retrieveres táborban. Mindketten nagyon sokat tanultunk, Brenda szépen dolgozott, mint vízen, mint mezőn. Nagyon büszke vagyok rá! Szüleimmel mindig ellátogattunk a közeli kiállításokra, mint nézők. Ekkor és kutyás barátaimon keresztül ismerkedtem meg a junior handlerekkel és magával a junior handlinggel. Majd az álmom valóra vált, és végre indulhattam egy versenyen, 2005. áprilisában, a Budapest CACIB-on. Eddig 12 versenyből még csak három dobogós helyezésem van, de nagyon büszke vagyok arra, hogy többször szűkítésbe kerültem igen népes mezőnyből. Szeretnék minél több fajtát felvezetni, és remélem, hogy sok tapasztalatom lesz a felvezetésben, hogy a közeljövőben is megálljam a helyem a kutyakiállításon, mint Magyarországon, mint külföldön.

Brúnó

Brúnó

Gáláns New Wave, Brúnó' weboldala. Brúnó munkavizsgás és VAV-os kutya, kiváló felmenőkkel és kiállítási eredményekkel. Gazdijával rendszeresen jár vadászatokra, ahol remekül megállja a helyét. Az oldalon főleg képek segítenek megismerni életüket.

Catcombe (angol)

Catcombe (angol)

David és Wendy Andrews együtt élnek 20 baráttal, Wiltshire szívében, Angliában. A kutyáka család tagjai, és mind a házban él és alszik! Van kenneljük is természetesen, de ezek elsősorban a szukáknak vannak fenntartva tüzelés idejére.

Cheek to Cheek (francia)

Cheek to Cheek (francia)

Sikeres francia kennel. Nem csak hazájukban, hanem nemzetközi szinten is számos kiváló eredményt értek el. Valamennyi tőlük kikerült kutyájukra nagyon büszkék, és hálásak tulajdonosaiknak, hogy ennyit foglalkoznak a hozzájuk került kutyákkal.

Tuti menü