Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyás oldalak képes leírás - Golden Retriever.tlap.hu
részletek »

Kutyás oldalak - Golden Retriever.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: goldenretriever.tlap.hu » Kutyás oldalak
Keresés
Találatok száma - 9 db
A kedvenc helyek - Kutyasszallasok.hu

A kedvenc helyek - Kutyasszallasok.hu

Ezt az oldalt (www.kutyasszallasok.hu) azért hoztuk létre, mert nem volt.:) De tényleg. Mi szeretünk utazni az országban és kutyáinkat is mindig magunkkal visszük. A szálláskeresés viszont sokszor okoz problémát. Vannak kutyás szállások, de a megfelelő megtalálása közel sem olyan egyszerű, mint hinnénk. Sok oldal, sok (eltérő) adatbázis, és egyiknél sem különösebben fontos szempont, hogy könnyen lehessen kutyával utazó vendégeket is fogadó szállást találni. Célunk, hogy minél teljesebb adatbázist hozzunk létre, és nem pusztán a szálláshelyeket, hanem egyéb szolgáltatásokat is szívesen felveszünk a rendszerbe. (pl. a kutyás vendég is szokott enni, kávézni, étterembe, kávézóba, cukrászdába járni, stb.)

Blöki.hu - Közösségi oldal

Blöki.hu - Közösségi oldal

Állati sok háziállat lakik nálunk: kutyák, macskák, lovak, papagájok sőt még malacok is! Gyere Te is és oszd meg kedvenced fényképeit, videóit és írj blogot. Ismerkedhetsz fajtársakkal, érdekes témákról beszélgethetsz a fórumon, rengeteg vicces videóval és állatos játékkal töltheted az időt jó társaságban. Kedvenced oldalát könnyen elküldheted ismerőseidnek iWiW-en és Facebook-on is, így megoszthatod legújabb élményeiteket. Minden héten új témával várunk a fotó versenyben, ahol sok száz remek kép mellett Te is benevezheted kedvenced egy-egy jól sikerült fotóval. Érdekes, vicces fotókhoz készíthetsz képaláírást a szövegelj játékban. Szavazz a legjobb szövegre és képre, hogy gyarapodjon a gyűjteményünk egy újabb vicces képpel.

Ebnevelde

Ebnevelde

Az Ebkutya nevelde egy folyamatosan bővülő online nevelde, szakmai alapú játék, ahol kedvedre nevelhetsz virtuális kutyákat, remek közösségben. A neveldén, több olyan funkciót is találsz, ami lehetővé teszi az ismerkedést, a barátkozást és szakemberek segítenek tanácsaikkal - kérdezz tőlük.

Fórum az Indexen

Fórum az Indexen

2001 óta Golden retriever és Labrador rajongók fóruma az Indexen. Mára több mint 47000 hozzászólás van a topikban, ami igazán figyelemreméltó. Akit érdekel a fajta, az itt biztosan számos kérdésére választ talál, vagy szimplán ismerkedhet más goldenes vagy labis gazdikkal.

Háziállat Magazin

Háziállat Magazin

A Háziállat Magazin napi kiadású, hobbiállatos témájú internetes magazin. Olvasói a szórakoztató témákra kíváncsi természetkedvelők, állatok iránt érdeklődő állatbarátok, és figyelmes hobbiállat-tartók. Ugyan nem csak kutyás (és goldenes) tartalom található itt, de mindenképpen hasznos oldal mindenkinek.

Kutya szövetség magazin

Kutya szövetség magazin

A Kutya Szövetség Magyarország legolvasmányosabb kutyás magazinja, mely tizenharmadik éve áll a kinológiai ismeretterjesztés szolgálatában. Az ember és a kutya kapcsolatának bemutatása, a különféle kutyafajták ismertetése, a kutya tartásával, nevelésével kapcsolatos tudnivalók átadása és a kutyás társadalom összekovácsolása; ennyiben rögzíthetjük fő feladatainkat.

Kutyafelszerelés webáruház

Kutyafelszerelés webáruház

Különleges, exkluzív, tekintélyes, elegáns, és egyszerűbb, olcsó kutyaházak egy helyen. Válasszon álomszép rezidenciát kedvencének. Ha nem tudja pontosan, mekkora kutyaházra van szüksége kutyájának, akkor az oldalon található mérettáblázat segítségére lesz ebben. Az ideális méretű kutyaház az lesz, amiben a kutya éppen kényelmesen elfér, mert ez a méretű kutyaház fogja a meleget megtartani, amikor odakint fagyos hideg van és fúj a jeges szél, a kutya pedig a meleget, és védelmet nyújtó kutyaházában szundikál. Ha feliratkozik az ingyenes hírlevélre, akkor hasznos tippeket, tanácsokat kap kutyaneveléssel kapcsolatban, és tagsági kedvezményekhez is hozzájuthat. Minden kutyaház ingyenes házhozszállítással!

Petbeds.hu - Memóriahabos kutyafekhelyek

Petbeds.hu - Memóriahabos kutyafekhelyek

A Petbeds.hu oldalon változatos, kiváló minőségű kutyafekhelyeket értékesítünk. Ezek egy része egyedi, memóriahabos (úgynevezett ortopédiai) kutyafekhely, mely olyan előnyöket is kínál kedvence számára, amit más fekhelyek esetleg nem. A termékek körét és a választható huzatokat is folyamatosan bővítjük, és rendszeresen kínálunk akciókat.

petID.hu - Életet menthet

petID.hu - Életet menthet

Aki még nem veszített el kutyát vagy macskát (vagy más állatot), az nem tudja, mindez mivel jár, és azt sem, hogy mit élhet át a kedvence: éhezés, félelem, fagyoskodás, menhelyen, gyepmesteri telepen töltött idő, összeszedett betegségek, akár súlyos sérülések - mindez megspórolható. Sajnos bármennyire jól nevelt egy állat, bármennyire is próbáljuk óvni kedvencüket, sosem lehetünk biztosak abban, hogy a miénkkel nem történhet meg az, ami másokkal. A petID.hu, nem pusztán kutyabilétát kínál, hanem olyat szolgáltatást is, amit Magyarországon eddig senki. A petID.hu divatos, egyedi és hasznos. A petID.hu egyszerre kíván segítséget nyújtani gazdiknak, állataiknak, valamint a menhelyeknek, fajtamentő szervezeteknek is, kihasználva az internet adta lehetőségeket. A petID.hu összeköttetést teremt egy kritikus helyzetben azok között, akik segíteni tudnak a bajban.

Tuti menü