Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magán honlapok képes leírás - Golden Retriever.tlap.hu
részletek »

Magán honlapok - Golden Retriever.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: goldenretriever.tlap.hu » Magán honlapok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Balu és Csipesz

Balu és Csipesz

'Édesanyám közben bátran legyőzött egy súlyos betegséget, s az utolsó kezelése után feltette a hőn áhított kérdést - Mikor lesz nekünk kutyánk? Azonnal vettem egy kutya újságot, ahol a már ismerős névvel találkoztam. 'Ha kiskutyát szeretne, hívja Angyal Zsuzsát!' Rögtön beugrott, hogy jajj ő a kutya csókolós nő (ma jó barátság fűz hozzá). Felhívtam. Ajánlott egy kennelt, ami ugyan nincs túl közel Budapesthez, de megbízható és egészséges kutyáik vannak, s tudomása szerint épp vannak kölykeik is. Azonnal tárcsáztam a megadott számot, ahol szintén egy barátságos női hang elmondta, hogy stílusosan Ebesen laknak, s szívesen látnak minket, nézzük meg leendő kutyánkat, apját és anyját is. Erdős Katinak és Lacinak nagyon sokat köszönhetek. Kaptam egy számomra csodálatos kutyát, sok jó tanácsot, s nem utolsó sorban barátságot.'

Boni

Boni

Panelgyerekként életem első kutyája egy palotapincsi, 'Lotti' volt. Utána nagyon hosszú szünet következett. Már nagyon régóta vonzódtam egy bizonyos kutyafajtához, a Golden retrieverhez. Elhatároztam, az életemet megosztom egy ilyen kutyával. Elkezdtem nézegetni a Golden retriever kennelek honlapját, és kinéztem egy kennelt, ahol nemsoká kiskutyák születnek. Nem volt messze, Debrecen 'szomszédságában' volt ( 500 Km-re ), Berzencén, a Jorbaháti-Nimród kennel. Telefon, megbeszélés, választás. Igen ám, de volt egy kis bibi. Ez a bibi a nagymamám volt, akivel laktam, és ellenkezett, hogy 'Ebbe a lakásba kutya be nem teszi a lábát!'. Félévig mondogattam neki, hogy most megyek a kutyáért, ami végül bekövetkezett 2007 februárjában.

Brenda

Brenda

Varga Nóra vagyok, 1991. októberében születtem. Amióta az eszemet tudom, imádom a kutyákat. Szüleim nem rajongtak azért az ötletemért, hogy kutya vegyen minket körül, de végül igent mondtak. Így került a családunkba Brenda, egy tündéri golden retriever. Életem talán egyik legjobb választása volt ez. Mivel Brenda nem törzskönyves, így kiállításokra nem járok vele. Azonban munkában elég jól mutatkozik. 2004-ben és 2005-ben is részt vettünk Cserkeszőlőn, a retrieveres táborban. Mindketten nagyon sokat tanultunk, Brenda szépen dolgozott, mint vízen, mint mezőn. Nagyon büszke vagyok rá! Szüleimmel mindig ellátogattunk a közeli kiállításokra, mint nézők. Ekkor és kutyás barátaimon keresztül ismerkedtem meg a junior handlerekkel és magával a junior handlinggel. Majd az álmom valóra vált, és végre indulhattam egy versenyen, 2005. áprilisában, a Budapest CACIB-on. Eddig 12 versenyből még csak három dobogós helyezésem van, de nagyon büszke vagyok arra, hogy többször szűkítésbe kerültem igen népes mezőnyből. Szeretnék minél több fajtát felvezetni, és remélem, hogy sok tapasztalatom lesz a felvezetésben, hogy a közeljövőben is megálljam a helyem a kutyakiállításon, mint Magyarországon, mint külföldön.

Brúnó

Brúnó

Gáláns New Wave, Brúnó' weboldala. Brúnó munkavizsgás és VAV-os kutya, kiváló felmenőkkel és kiállítási eredményekkel. Gazdijával rendszeresen jár vadászatokra, ahol remekül megállja a helyét. Az oldalon főleg képek segítenek megismerni életüket.

Diamond és Iris

Diamond és Iris

Diamond 2002. október 8-án született, az alom egyetlen bratyója és kisöccseként. így Apukája után akit Wheatcroft Ice Diamond-nak hívnak, értelemszerűen és a hagyományokat követve a JR Diamond nevet kapta. Iris 2006. március 8-án, nőnapon jött világra és ezért kapta az Iris nevet. Nevéhez méltón pedig jelleme, hűen tükrözi a virág törékenységét.

Don Diego de la Vega

Don Diego de la Vega

'Gazdim, több, mint 5 évvel ezelőtt vette kis fejébe, hogy nem csak kedvesével osztja meg életét, hanem egy magamfajta jóképű, aranyos, okos és szelíd négylábúval is. Nagyon sok akadályt kellett legyőznie, hogy idáig eljusson, hogy Nekem készített egy weboldalt, ahol nyomon tudod követni eseménydús életem családommal. Én ugatom Neked, hogy megérte Rám ennyit várni és áldozni! Hosszú várakozás után, 2008. május 31-én hajnali órákban megszülettem, és egy jó nagyot szippantottam a kora nyári friss levegőből. Ekkor még nem tudtunk egymásról, kapcsolatunk a mai kort nem meghazudtolva indult, az Interneten talált Reám kisgazdám :) Első találkozásunk 2008. június 18-án este 7-óra körül történt meg, 'szerelem' volt első látásra...'

Dorka

Dorka

Ahogy azt előbb is olvashattad Dorka vagyok. 2004. szeptember 04-én születtem Orosházán. Az igazi nevem Gyopárőre Jessyca, de a Dorka becenevet kaptam. Anyukám Szérűskerti Arany Virginia Apukám Questor of top team Quentin. Két hónapos koromban kerültem Ancsához aki a szerető gazdám.

Kamill, Boss és Díva

Kamill, Boss és Díva

Erdőskerti Kamil (Kamil), Rubbit-hunter Black Jack (Boss) és Perl of Golden-Hill Casablanca, két kan és egy szuka goldi. Fiatal gazdájuk sikeresen szerepel velük kiállításokon, és fontos számára, hogy kutyái goldeneknek megfelelő képzésben is részesüljenek.

Káosz

Káosz

Fairy-Dogs Diamond Forever 'Káosz' weboldala. Káosz mamája Ammy from Mariannehouse 'Shába' a 2005.-ös év Top Retrievere, 2xDerby Winner,J.BIS,BIS, Káosz papája pedig Int.CH.-SkJCH-SkCH-SkGCH-HGCH-HSHCH-HCH Crusader Angel of the Dreams 'Crus'.

Hirdetés
Sunny

Sunny

Született: Ligeti Borostyán Cowboy - 2001. 04. 19-én Budapesten a Ligeti Borostyán kennelben. Már egészen kicsi korom óta szerettem volna kutyát, könyörögtem sokat eredménytelenül. Mindig csak az volt a válasz: - Majd ha kertes házunk lesz! Aztán úgy hozta a sors, hogy 2001 nyarán elköltöztünk és én nagyon nagy lelkesedéssel bújtam 'A kutya' című újságot és találtam is benne egy hirdetést, ami megfogott. A kiskutyákat már két hetesen megnéztük és rá 2 hónappal már Sunny-val jöttünk haza, Siófokra.

Tuti menü